news.bgСветовната здравна организация (СЗО) съобщи, че ще публикува списък с шест

...
news.bgСветовната здравна организация (СЗО) съобщи, че ще публикува списък с шест
Коментари Харесай

СЗО с шест критерия кога да се отменят ограничителните мерки в борбата с коронавируса

news.bg

Световната здравна организация (СЗО) заяви, че ще  публикува лист с шест критерия , които страните могат да вземат под внимание, когато  решат да анулират ограничаващите ограничения в битката с ковид,  написа " Дейли телеграф ".

Критериите са:
Разпространяването на вируса е под контролЗдравната система има опция да прави проби, да изолира и да лекува всеки случай, както и да наблюдава всеки контактМинимизирани са рисковете от пораждане на огнища тук-там като здравни заведения и домове за възрастни хораНаложени са превантивни ограничения на работното място, в учебните заведения и на други места, където е значимо хората да отидатУправление на рисковете при случаите на инфектирани, импортирани от чужбинаХората са осведомени, ангажирани и имат опция да се приспособят с " новото обикновено ".
Генералният шеф на Световната здравна организация Тедрос Аданом Гебрейес посъветва страните да бъдат деликатни при анулацията на ограничаващите ограничения. На конференция той акцентира, че  все още доста неща не са известни за държанието на вируса . По думите му откриването на нови случаи на инфектирани, тестването и изолирането им към момента са значима част за надзор на пандемията.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР